Storytelling software en pop-up experience rooms

storytelling software

Of je nou ondernemer bent of bij een Marketingafdeling werkt van een groot bedrijf: je klant boeien én binden is ontzettend belangrijk. Zowel voor de omzetgroei als engagement creëren bij je doelgroep. Om deze engagement te creëren heb je natuurlijk een goed verhaal nodig, dat is stap één. Maar waar begin je dan mee? En welke middelen kan je inzetten om jouw story nog meer kracht bij te zetten? Een pop-up experience room is een goed middel hiervoor. Met verschillende storytelling software kan je jouw klanten een onvergetelijke ervaring bieden. Daarnaast is een pop-up experience room binnen no-time opgezet en weer afgetakeld. Daarom vertellen we je in dit artikel hier meer over!

Wat is een pop-up experience room?

Misschien heb je wel eens eerder pop-up winkels gezien in drukke winkelstraten als de Kalverstraat in Amsterdam. Dit zijn winkels die tijdelijk (vaak een paar maanden) in een leeg pand staan om een concept te laten zien aan mensen die toevallig langslopen. Een pop-up experience room is een beetje hetzelfde principe, maar in dit geval gaat het dus om een experience room en geen winkel. Het doel is dan ook om boven de menigte uit te steken met jouw experience room op bijvoorbeeld een evenement. Hiermee kan je de aandacht trekken van jouw doelgroep én ze binden aan jouw bedrijf.

De voordelen van storytelling software en pop-up experience rooms

We hebben net al een aantal voordelen gegeven van een pop-up experience room, maar we zetten ze hieronder voor je allemaal op een rijtje:

  1. Cloud based storytelling software
  2. Je kan het op elke manier opzetten (elke vorm die je maar wilt)
  3. Gebruik elk type content (volledig aanpasbaar)
  4. Een tijdelijke setup (voor evenementen)
  5. 360 graden interactieve experience
  6. Binnen 3 uur alles opgezet 

Er zijn dus genoeg voordelen om een pop-up experience room te gebruiken. Zeker omdat het relatief weinig tijd kost om alles op te starten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de storytelling software van Hyro, waarmee je alles zelf kan aanpassen en interactief kan maken. Op de website van Hyro vind je hierover meer informatie: www.hyro.world

Of je nou ondernemer bent of bij een Marketingafdeling werkt van een groot bedrijf: je klant boeien én binden is…

Leave a Reply

Your email address will not be published.