Bereik uw klanten met narrowcasting

Met narrowcasting kunt u op beeldschermen snel en gemakkelijk informatie en nieuws delen met uw klanten en bedrijf. Met een narrowcasting scherm in uw winkel, restaurant, cafe, of kantoor wordt het veel makkelijker om efficiënt uw klanten op de hoogte te houden. Denk bijvoorbeeld aan het menu, deze kunt u met de narrowcasting software op elk moment updaten zodat de klant nooit met oude of verkeerde informatie te maken heeft. Ook kunt u een scherm in de kantine hangen zodat informatie over het werk en updates voor lopende projecten gemakkelijk gedeeld kan worden met uw werknemers.

Samen aan de slag

Of u nou zelf al een aantal schermen heeft of het gehele pakket nodig heeft, bedrijven zoals marketing in beeld staan klaar om u te helpen met het installeren van een efficiënt systeem. De locaties van de beeldschermen zullen uitmaken wat voor soort en welke afmeting beeldschermen u nodig gaat hebben. De software voor het narrowcasten kan tot wel 100 beeldschermen ondersteunen en er kan gemakkelijk op ingelogd worden. Het enige wat u zelf nodig heeft is een internetverbinding. Met deze draadloze verbinding worden alle schermen namelijk op hetzelfde netwerk aangesloten waardoor de narrowcasting software voor alle schermen kan bepalen wat er op de displays staat.

Alles is mogelijk

De beelden die u uitzendt op uw beeldschermen kunnen alles zijn wat u zich kunt voorstellen. Zo is het mogelijk om de sociale media accounts die uw bedrijf gebruikt voor online marketing te verbinden met de schermen. Op die manier kunt u de posts die u voor sociale media maakt ook op uw locaties uitzenden zodat klanten daar ook van op de hoogte worden gesteld. Daarnaast kunt u ook nieuwswebsites gebruiken als informatie op de beeldschermen en natuurlijk eigen informatie zoals menu’s en advertenties voor uw producten. Zo blijft iedereen op de hoogte van actuele informatie.

Met narrowcasting kunt u op beeldschermen snel en gemakkelijk informatie en nieuws delen met uw klanten en bedrijf. Met een…

Leave a Reply

Your email address will not be published.